انواع دسر با خامه قنادی
وقتی نام خامه قنادی به میان میآید، ذهن اکثر ما به سمت تزئین کیکهای تولد و شیرینیهای تر میرود. اما آیا میدانستید این ماده جادویی و خوشمزه میتواند پایه اصلی دسرهای متنوع، سریع و فوقالعادهای باشد که مهمانان شما را شگفتزده خواهد کرد؟ اگر به دنبال ایدههای جدید برای استفاده از خامه قنادی هستید و میخواهید از پتانسیل کامل آن بهره ببرید، جای درستی آمدهاید. در ادامه انواع دسر با خامه قنادی را به شما معرفی و آموزش می دهیم.
در این مقاله از شرکت افق شرق، میخواهیم شما را به دنیای دسرهای خامهای ببریم و 3 دستور پخت ساده و جذاب را به شما آموزش دهیم که به راحتی در خانه قابل تهیه هستند. آماده شوید تا هنر قنادی خود را یک سطح بالاتر ببرید!
از ایتالیا تا فرانسه: سفری به دنیای دسرهای خامهای
در ادامه، دسرهایی را به شما معرفی میکنیم که هر کدام میتوانند ستاره میز پذیرایی شما باشند.
۱. تیرامیسو لیوانی فوری
یک دسر کلاسیک ایتالیایی که نیازی به معرفی ندارد! این نسخه لیوانی، هم سرو کردن آن را آسان میکند و هم ظاهری مدرن و زیبا دارد.
- مواد لازم:
- بیسکویت لیدی فینگر: ۱۰ عدد
- خامه قنادی فرم گرفته: ۱ پیمانه
- پنیر ماسکارپونه: ۱۰۰ گرم
- قهوه اسپرسو غلیظ (سرد شده): نصف پیمانه
- پودر کاکائو برای تزئین
- طرز تهیه:
- خامه قنادی فرم گرفته را با پنیر ماسکارپونه به آرامی مخلوط کنید تا یکدست شود.
- بیسکویتهای لیدی فینگر را برای چند ثانیه در قهوه سرد شده بزنید و کف لیوانها بچینید.
- یک لایه از مخلوط خامه و پنیر روی بیسکویتها بریزید.
- این کار را تا پر شدن لیوان تکرار کنید و لایه آخر را با کرم خامهای تمام کنید.
- روی دسر را با پودر کاکائو بپوشانید و حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
- نکته افق شرق: برای طعم اصیل تیرامیسو، کیفیت خامه اهمیت فوقالعادهای دارد. استفاده از خامه قنادی افق شرق بافتی لطیف و طعمی غنی به کرم شما میبخشد.
۲. پاناکوتای وانیلی با سس میوه
این دسر ایتالیایی به معنای “خامه پخته شده” است و به دلیل بافت ابریشمی و لطافتش شهرت جهانی دارد.
- مواد لازم:
- خامه قنادی: ۲ پیمانه
- شیر: نصف پیمانه
- شکر: یک چهارم پیمانه
- پودر ژلاتین: ۱ قاشق غذاخوری
- عصاره وانیل: ۱ قاشق چایخوری
- طرز تهیه:
- پودر ژلاتین را روی شیر سرد بپاشید و اجازه دهید ۵ دقیقه بماند تا اسفنجی شود.
- خامه و شکر را در یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم گرم کنید تا شکر حل شود (نجوشد).
- مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کرده و هم بزنید تا ژلاتین کاملاً حل شود. وانیل را اضافه کنید.
- مایع را در قالبهای مورد نظر بریزید و حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً ببندد.
- با سس توتفرنگی یا هر میوه دلخواه دیگر سرو کنید.
۳. موس شکلات سه سوته
یک دسر کلاسیک فرانسوی که بافتی سبک و پر از هوا دارد و طعم بهشت میدهد!
- مواد لازم:
- شکلات تلخ (حداقل ۶۰٪): ۱۵۰ گرم
- خامه قنادی فرم گرفته: ۱ و نیم پیمانه
- زرده تخممرغ: ۲ عدد (اختیاری برای غلظت بیشتر)
- طرز تهیه:
- شکلات را به روش بنماری (روی بخار آب) ذوب کرده و اجازه دهید کمی خنک شود.
- یک سوم از خامه فرم گرفته را به شکلات ذوب شده اضافه کرده و سریع هم بزنید تا یکدست شود (این کار از سفت شدن ناگهانی شکلات جلوگیری میکند).
- باقیمانده خامه را به آرامی و به صورت دورانی با مخلوط شکلات فولد کنید تا پف خامه از بین نرود.
- موس را در ظرفهای سرو ریخته و برای چند ساعت در یخچال بگذارید.
نتیجهگیری
همانطور که دیدید، دنیای انواع دسر با خامه قنادی خوب، بینهایت متنوع و هیجانانگیز است. این دستورها تنها نقطه شروعی برای شکوفایی خلاقیت شما هستند. از ترکیب طعمهای جدید نترسید و دسرهای خاص خود را خلق کنید. خوشحال میشویم اگر تجربیات خود را با ما در شبکههای اجتماعی به اشتراک بگذارید!
آمادهاید تا این دسرهای خوشمزه را امتحان کنید؟ به یاد داشته باشید که پایه و اساس یک دسر عالی، مواد اولیه باکیفیت است.
برای تهیه بهترین و باکیفیتترین خامه قنادی، میتوانید به بخش فروشگاه ما سر بزنید.